Tag en HF

HF er en fleksibel gymnasial uddannelse målrettet erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Med en overbygning har du også mulighed for at læse videre på universitetet.

Hvilken HF passer til dig?

 

HF på 2 år

Du kan vælge den 2-årige HF, som er et målrettet forløb, hvor du går i en fast klasse. Der er fysisk fremmøde til alle timer. Under forløbet har du mulighed for at komme i praktik på en videregående uddannelse.

Her kan du optages direkte efter folkeskolen.

HF enkeltfag - en fleksibel HF

Du kan sammen med en studievejleder tilrettelægge en hel HF-uddannelse, der passer specifikt til dine behov. Her har du indflydelse på i hvilket tempo, du tager din uddannelse, og i hvilken rækkefølge, du ønsker at tage fagene. Du kan også vælge at kombinere fysiske fag med fag taget hjemmefra over nettet.

For at blive optaget på en HF enkeltfag skal du have været væk fra folkeskolen i en kortere eller længere periode.

HF pakker - HF-forløb på 1 år

Du kan på et år tage en pakke af fag, der sammen med erhvervserfaring kan give dig en kortere vej til din drømmeuddannelse.

Du kan vælge mellem 3 HF-forløb:
• HF socialrådgiver
• HF sygeplejerske
• HF pædagog

HF net

HF net er online undervisning/fjernundervisning og et godt valg til dig, som foretrækker at arbejde individuelt og uafhængigt. På HF net skal du ikke møde op til undervisning - du studerer, når det passer ind i din hverdag - og du skal kun møde op på skolen, når du skal til eksamen. Det giver dig frihed til at studere når - og hvor - du vil. 

;